Gistrup beboerforeningen | Status for byudviklingsplanen
276
post-template-default,single,single-post,postid-276,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Status for byudviklingsplanen

Status for byudviklingsplanen

Hvad er status for byudviklingsplanen ?
Klik på oversigten (større billede) og se hvor langt, man er henne i processen. 
I oplægget fra Aalborg Kommune (By- og Landskabsudvalget) er der vist et tidsskema, som planforløbet ventes at skulle følge. Vi gengiver skemaet her og gør venligst opmærksom på, at vi i øjeblikket er i en fase, hvor indtryk fra Borgermødet den 22. maj i Gistrup bearbejdes. Alle skriftlige indtryk fra dette møde samles (og forventes at være offentligt tilgængelige) i forbindelse med behandling i By- og Landskabsudvalget formodentligt sidst på året 2018.

Det vil være udgangspunktet for et nyt borgermøde, der forventes afholdt i 2019. 

Vi har kunnet konstatere pæn interesse for hele projektet. Et forløb, der dog langt fra er afsluttet.

Gistrup Beboerforening har på samme vis som alle øvrige kunnet kommentere oplægget fra Borgermødet den 22. maj 2018. Der er intet mystisk i, at en veletableret Beboerforening giver sit besyv med i et sådant forløb. Det er vigtigt for udviklingen i Gistrup, at vi har mulighed for på lang sigt at være med til at præge udviklingen. Hvis der ikke udarbejdes en byudviklingsplan, vil udviklingen netop kunne forløbe lidt efter tilfældighedernes princip.

Se Beboerforenings udtalelse til Byudviklingsplanen
og Gistrup Samråds udtalelse til Byudviklingsplanen