Gistrup Beboerforening | Juletræet og lysfest på Torvet
629
post-template-default,single,single-post,postid-629,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Juletræet og lysfest på Torvet

Juletræet og lysfest på Torvet

Gistrup Beboerforening etablerede også lysfest i Gistrup lørdag den 14. dec. 2019. En smuk tradition, der klæder Gistrup. Beboerforeningen er glade for tilgangen af medlemmer, der har ønsket at bidrage til lysene. Stor tak til Aalborg Kommune, der også i år velvilligt lader Gistrup nyde godt af lysene. Tilsvarende sender Beboerforeningen også henvendelse til de erhvervsdrivende og beder om støtte til juleudsmykningen. Gistrup er fint eksempel på, hvordan beboere og erhverv sammen kan holde en tradition ved lige. En tradition, som i flere andre byer har måttet opgives.

Igen i år skal der lyde stor tak til Martin Linneman for det kønne juletræ, som firma anlægsgartner Buus A/S rejser på Torvet i Gistrup.

Firmaet Buus og Co har fået brug for større lokaler og med grundlagt succes og gode år i Gistrup er  den ekstra plads nu på adressen Landholmvej 3, Storvorde.

Juleudsmykningen i Gistrup er et fælles projekt, hvor beboere og erhverv hjælper hinanden med at pynte Gistrup op til jul.

Tak til erhvervslivet for bidrag og tak til de beboere, der nu også bidrager med medlemsskab og donationer til juleudsmykningen. Beboerforeningen vil gerne udbygge julepynten, og i takt med indkomne bidrag er det stadig målet.

Erhvervene i Gistrup og Beboerforeningen indgik samarbejde om Juleudsmykningen for nogle år siden. Det er således nu i Beboerforeningens regi at varetage de praktiske forhold. Erhvervene støtter økonomisk, og ligeledes støtter beboere også via medlemsskab af Beboerforeningen. Er du endnu ikke medlem, så vil dit bidrag blive modtaget med tak.